Kamuda Kariyer İmkanları Etkinliği ve Kpss Deneme Sınavında Dereceye Giren Öğrenciler

Kamuda Kariyer İmkanları Etkinliği ve KPSS Deneme Sınavında Dereceye Giren Öğrenciler

Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerine yönelik 24.04.2019 tarihinde düzenlenen Kamuda Kariyer İmkanları etkinliğine yoğun katılım oldu.

Etkinlikte; KPSS Deneme Sınavları hakkında bilgilendirme ve kamuda iş imkanları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Akademik Başkanlığını Doç.Dr.Ahmet GÜLMEZ'in yürüttüğü  Fakültemiz İktisat Bölümü İktisat Öğrenci Topluluğu ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığı ile ortaklaşa 17.04.2019 tarihinde yapılan KPSS Deneme Sınavında derece yapan öğrencilerimizden  1. olan Maliye Bölümü öğrencisi Abdullah ÇELİMLİ'ye, 2. olan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisi Elif CHABANOV 'a, 3. olan Maliye Bölümü öğrencisi Ergün KARACA'ya, ilk 13'e giren öğrencilere ve bilgilendirme yapan katılımcılara hediyeleri takdim edildi.