Sosyal Bilimlerde Araştırma ve Makale Yazma Semineri

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından 18 Mart 2015 tarihinde "Sosyal Bilimlerde Araştırma ve Makale Yazma" semineri düzenlenmiştir. Prof. Dr. Erman COŞKUN tarafından verilen seminerde uluslararası makale yazma ve yayınlama  süreci, akademik dergilerde hakemlik aşaması ve editörlerin bakışı, bilimsel etik ilkeler gibi konular kapsamlı olarak örneklerle birlikte tartışılmıştır. Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Hamza AL, "Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen bu akademik etkinliğe Üniversitemizin farklı Fakültelerinden akademisyen ve lisansüstü öğrencilerinin katıldığını görüyoruz. Bilimsel araştırma yapma, makale yazma ve proje hazırlama konularında üniversitemiz genelinde bir farkındalık oluştuğu anlaşılıyor. Biz de bu konudaki talepler doğrultusunda bu tarz etkinlikleri düzenlemeye devam etmeyi planlıyoruz." diyerek seminerle ilgili görüşlerini açıkladı.