Fakültemiz Dekanlığına Prof. Dr. Mustafa Çalışır Atandı.
Fakültemiz Dekanlığına Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞIR atandı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 18 Ocak 2021 tarihli kararı ile Fakültemiz Dekanlığına Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞIR vekaleten atandı.

Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞIR

Karabük Safranbolu doğumlu olan Mustafa Çalışır; Erciyes Üniversitesinde Lisans, Marmara Üniversitesinde Yüksek Lisans ve İstanbul Üniversitesinde Doktorasını tamamlamıştır. 2002 yılında Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Yardımcı Doçent, 2012 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesinde Doçent, 2018 yılında ise Profesör olmuştur. Bu süre içinde İktisat Bölüm Başkan Yardımcılığı ve Anabilim Dalı Başkanlığı, Hukuk Fakültesi Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği ile Ali Fuat Cebesoy MYO Müdürlüğü görevlerinde bulunmuş olup, 2019 yılı Temmuz ayında Sakarya Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSEFAM) Müdürü olarak atanmıştır. Çalışır evli ve iki çocuk babasıdır.