Farklı Bölümden Ders Alma ve Mazeretli Yazılma

FARKLI BÖLÜMDEN DERS ALMA VE MAZERETLİ YAZILMA

Değerli öğrenciler,

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı, Güz Yarıyılı Mazeretli Derse Yazılma işlemi (kendi bölümünde açılan derslere yazılma) için Öğrenci İşlerine online başvuru yapılacak olup detaylar için BURAYA tıklayınız.

Mazeretli Derse Yazılma Başvuru Tarihleri05-09 Ekim 2020 tarihleri arasında (en geç 09 Ekim Cuma günü saat 17.00’ye kadar)

Farklı Bölümden Derse Yazılma işlemi için Bölüm Sekreterliklerine online başvuru yapılacak olup başvuru formunu doldurmadan önce Farklı Bölümden Derse Yazılma Dilekçesini indirip doldurunuz. (Doldurulmuş Örnek Dilekçe için tıklayınız.) Dilekçeyi doldurduktan sonra e-formu doldurup Bölüm Sekreterliklerine iletmek için BURAYA tıklayınız.

► Farklı Bölümden Derse Yazılma Formunu görüntüleyebilmek için öncelikle bilgisayar veya telefonunuzda açık olan kişisel gmail hesaplarınızdan çıkış yapıp öğrenci e-postanız ile oturum açmanız gerekmektedir. Aksi takdirde "İzne ihtiyacınız var" uyarısı çıkacaktır. "İzne ihtiyacınız var" uyarısı alan öğrencilerimiz SABİS'e giriş yapıp SAÜ Posta'a tıklayarak giriş yaptıktan sonrar aynı tarayıcıda yeni sekme açıp yeniden formun linkine tıklayabilirler.

► Farklı Bölümden Derse Yazılma Başvuru Tarihleri: 02-06 Ekim 2020 tarihleri arasında (en geç 06 Ekim Salı günü saat 17.00’ye kadar)

YARDIMCI BAĞLANTILAR: EBS (Ders Planları ve Ders Kodları) ||| Öğrenci İşleri ||| Öğrenci Dekanlığı