2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Fakültemiz Akademik Genel Kurul Toplantısı, 21 Eylül 2016 tarihinde Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda yapıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS’ ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda,  Fakültemiz öğretim elemanlarına yeni eğitim-öğretim yılına başlama dolayısıyla tebrik ve başarı dileklerini sunmalarının ardından Ülkemizde ve Üniversitemizde 15 Temmuz sonrası yaşanan gelişmelere değinerek, Devletin kendini yeniden oluşturma sürecinde izlenilen yoldan bahsettiler.

Öğrencileri hayata hazırlama anlamında; değerlere bağlı, özgür düşünce yapısına sahip, araştıran, sorgulayan bir genç nesil yetiştirebilmek amacıyla eğitim dışı ortamı destekleyici faaliyetlerin artarak sürdürülmesinin gerekliliğine değindikleri konuşmalarını öğretim üyelerine teşekkür ederek bitirmelerinin ardından, Fakültemiz Bölüm Başkanları tarafından bölüm işbirlikleri, bölüm etkinlikleri, öğrencilere sunulan hizmetler, öğrencileri iş hayatına hazırlama, mezun olan öğrencilerin istihdamı gibi bilgileri içeren bölüm tanıtımlarına yönelik kısa bilgilendirmeler yapıldı.

Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Hamza Al ve Dekan Yardımcılarının yeni akademik yıla başlama dolayısıyla yaptıkları konuşmaların ardından, öğretim elemanlarından gelen soruların cevaplandırılması ile toplantı son buldu.