Vergi Haftası Etkinliği

26 Şubat - 3 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen 35'inci Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Siyasal Bilgiler Fakültesi ile Sakarya Vergi Dairesi Başkanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilen  programa, SBF Dekanı Prof.Dr. Mustafa ÇALIŞIR, Dekan Yardımcısı ve Maliye Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Veysel İNAL, Sakarya Vergi Dairesi Başkanlığı'ndan Gelir İdaresi Grup Müdürü Şahin DEMİRCİ, Ali Fuat Cebesoy Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı İbrahim YILMAZ, Gelir Uzmanı İbrahim KÖYLÜ ve Gelir Uzmanı Tuğba EYİLİK katıldılar.

Programın odak noktası, Vergi Haftası çerçevesinde vergi bilincinin tüm yönleriyle tartışılmasıydı. Ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki kariyer olanakları hakkında öğrencilere bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen program soru-cevap kısmı ile sonlandırıldı.