Siyasal Bilgiler Fakültesi Oryantasyon Programı Başarıyla Tamamlandı

Siyasal Bilgiler Fakültesi, 2023-2024 akademik yılı bahar dönemi oryantasyon programını başarıyla gerçekleşti.
Programın açılış konuşmasını yapan Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çalışır, fakülte hakkında ve fakülte hedefleri hakkında bilgi verdi.
Uluslararası Ofis Koordinatörlüğünden Abdullah NALBANTOĞLU ve Şebnem CERRAH İÇÖZ, uluslararası değişim programlarına dair detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilere, küresel deneyimlerin kariyerlerini nasıl zenginleştirebileceği konusunda önemli ipuçları sunuldu.
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan Yusuf DERİBAŞ, yatay geçiş, dikey geçiş, ÇAP ve YANDAL programları hakkında önemli bilgiler aktardı.
Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Veysel İNAL, fakülte web sitesi ve sosyal medya hesaplarıyla ilgili önemli detayları paylaştı. Öğrenciler, bu kaynakları kullanarak fakülte ile daha etkili iletişim kurabilecekler.
Programın sonunda, değerli eğitimcilere teşekkür belgeleri takdim edildi.
Katılım gösteren tüm öğrencilere ve eğitimcilere teşekkür ederiz.