Fakülte Binamızda İlaçlama Çalışması

26 Ocak 2024 tarihinde, mesai bitiminden sonra Fakültemiz S1 ve S2 binalarında böcek ve farelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştirilmiştir. Yeterli ilaç olmadığından İşletme Fakültesi A Blok kısmında bulunan öğretim elemanları ofisleri ve diğer kısımlarda ilaçlama çalışması yapılamamıştır.

2 Şubat 2024 Cuma günü, mesai bitiminden sonra İşletme Fakültesi A Blok kısmı 2. ve 3. Katta bulunan Fakültemiz öğretim elemanlarına ait ofislerde, sınıflarda, WC ve koridorlarda böcek ve farelere karşı ilaçlama çalışması gerçekleştirilecektir.

Lütfen, ilaçlama sırasında kişisel eşyalarınızı düzenleyerek kapatılabilir duruma getirin ve bu alanda bulunan yiyecekleri kapatılabilir kaplarda saklamaya özen gösterin.

Not: İlaçlama nedeniyle hafta sonu boyunca fakülte binası kapalı olacaktır. Normal çalışma düzenimize 5 Şubat 2024 Pazartesi günü devam edeceğiz.

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

İlaçlama Detayları:

- Tarih: 2 Şubat 2024 Cuma

- Başlama Saati: Mesai bitimi sonrası (17:30)

- Alan: A Blok Öğretim Elemanları Ofisleri, Koridorlar, WC ve Sınıflar