Ana Sayfa
Duyurular
İktisat Bölümü 2021-2022 Güz Yarıyılı “onur” ve “yüksek Onur” Belge Takdimi

İktisat Bölümü 2021-2022 Güz Yarıyılı “Onur” ve “Yüksek Onur” Belge Takdimi

Siyasal Bilgiler Fakültemizin İktisat Bölümü; 2021-2022 Güz Yarıyılı Dönemindeki başarıları ile “Onur” ve “Yüksek Onur” Belgesi almaya hak kazanan öğrencileri için düzenledikleri Törenle “Onur Belgeleri” ni başarılı öğrencilerin kendilerine takdim etti.

İlk olarak İktisat Bölüm Başkanı V.  ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞIR; açılış konuşmasında öğrencilerimize bu başarılarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini ileterek, bu çalışma azmini hayatları boyunca sürdürmelerinin önemini hatırlattı.

Bölüm Başkanı Yardımcımız Doç. Dr. Ahmet GÜLMEZ ile İktisat Bölümü öğretim üyemiz ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Nurullah ALTINTAŞ duygu, düşünce ve önerilerini  öğrencilerimizle paylaştılar.

Araştırma Görevlilerimiz; Elveda ÖZDİLEK, Samet ACAR, Eyüp Ensar ÇAKMAK, Furkan AÇIKGÖZ ile Bölüm Sekreterimiz Mustafa ŞAHİN, konuşmalarında öğrencilerimize; her zaman, hem idari, hem akademik konularda desteğe hazır olduklarını dile getirdiler.

Daha sonra zorlu bir dönemi geride bırakan Fakültemiz İktisat Bölümü Öğrencilerinin tek tek görüş ve önerileri soruldu, kendilerine başarılarının devamlılığı için tavsiyelerde bulunuldu ve sohbet ortamında hasbihal yapıldı.

Program sayesinde yerli ve misafir öğrencilerimizle iletişimin, samimiyetin ve dostluğun tazelendiği görüldü. Özellikle İktisat Bölümümüzde eğitim gören misafir öğrencilerimiz,  edindikleri intibaları ve deneyimlerini güzel ve akıcı Türkçeleri ile anlattılar. Sempatik tavırları, Türkiye hakkındaki nazik ve güzel sözleri ile arkadaşlarının takdirlerini kazandılar ve bu sıcak ve samimi ortam program boyunca sürdü.

Başarılı ve büyük hedefleri olan Bölüm Öğrencilerimiz ile bu ve benzeri programların devamının gelmesi dilek ve temennileri dile getirildi ve program tamamlandı.

Fakültemiz adına İktisat Bölümü öğrencilerimizi ve diğer bölümlerdeki tüm öğrencilerimizi kutluyor nice başarılı dönemler geçirmelerini diliyoruz. 23.02.2022

 

SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ

 

Fotoğraflar