Fakültemizden 2020 ve 2021 Yıllarında Mezun Olan Öğrencilerimiz İçin Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi.

Fakültemizden 2020 ve 2021 yıllarında mezun olan öğrencilerimiz için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Stadında 10 Ağustos 2021 Salı günü İşletme Fakültesi ile ortak gerçekleştirilen törenimize Rektör Prof. Dr. Fatih SAVAŞAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Temel GÜRDAL, Prof. Dr. Hatem AKBULUT, Prof. Dr.  Barış Tamer TONGUÇ, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞIR, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cahit UNGAN, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezunlara plaket ve belgeleri takdim edildi.

Siyasal Bilgiler Fakültesi 2020 ve 2021 yılı birincileri Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri Şevval KÜTÜKÇÜ ile Rabia ŞAHAN’a belge ve plaketlerini Rektör Prof. Dr. Fatih SAVAŞAN ve Dekanımız Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞIR takdim ettiler.

2020/2021 dönemi Fakülte birincimiz Rabia ŞAHAN mezunlar adına konuşmasından sonra mezuniyet yeminini yaptırdı.

Törenimiz mezun öğrencilerimizin keplerini havaya atmaları ile sona erdi.

Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.