Mezuniyet Törenimizi Gerçekleştirdik

MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Fakültemizden 2021-2022 öğretim yılında mezun olan öğrencilerimiz için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Stadında 24 Ağustos 2022 Salı günü Hukuk Fakültesi ile ortak gerçekleştirilen törenimize Rektör Prof. Dr. Hamza AL, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞIR, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şafak NARBAY, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nuri Koçer, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Baro Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, Bölüm Başkanlarımız, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Konuşmaların ardından dereceye giren mezunlara plaket ve belgeleri takdim edildi.

2021-2022 yılında dereceye giren Gülşah EVCİM, Nyamjargal ENKHBAYAR ve İlhan FERAK’a belge ve plaketlerini Rektör Prof. Dr. Hamza AL, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞIR ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Veysel İNAL takdim ettiler.

Fakülte birincimiz İlhan FERAK mezunlar adına konuşmasından sonra mezuniyet yeminini yaptırdı.

Törenimiz mezun öğrencilerimizin keplerini havaya atmaları ile sona erdi.

Mezun öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz.