İngilizce Muafiyet ve Yeterlik Sınavı Ek Başvuru Süresi Duyurusu

İNGİLİZCE MUAFİYET ve YETERLİK SINAVI EK BAŞVURU SÜRESİ DUYURUSU

2017-2018 Güz döneminde yeni kayıt yaptıran ve önceki duyuruya göre başvuramayan öğrenciler ile bu yıl ÖSYS Ek Yerleştirme veya YÖS (Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı) ile üniversitemizin bir lisans programına yerleşen öğrencilerin (İlahiyat Fakültesi ve İngilizce Öğretmenliği Bölümü hariç) İngilizce Muafiyet ve Yeterlik Sınavı’na başvuru yapabilmesi için sistem 12 Eylül 2017 Salı günü 23:59’a kadar açık olacaktır.

Bölüm/program kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler, kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifresi ile  http://ogr.sakarya.edu.tr adresine girerek, sol taraftaki menüde yer alan “İngilizce Sınav Başvurusu” linkinden İngilizce Muafiyet ve Yeterlik Sınavı başvurusunu yapabileceklerdir. Başvuru seçeneği 12 Eylül 2017 Salı günü 23:59’a kadar tekrar aynı yere girmek suretiyle değiştirilebilir.

Sınav yeri ve saati başvurular tamamlandıktan sonra aynı adresten öğrenilebilecek ve sınav giriş belgesi alınabilecektir