Ana Sayfa
Duyurular
Farklı Bölümden/fakülteden Ders Alma Başvurusu

FARKLI BÖLÜMDEN/FAKÜLTEDEN DERS ALMA BAŞVURUSU

Farklı bölümden ders alacak öğrencilerin ekte yer alan dilekçeyi eksiksiz bir şekilde doldurarak, dilekçede belirttikleri dersleri aşağıda linki belirtilen Google e-Form'a da aynısını yazmaları gerekmektedir.

Pandemi sürecinden dolayı, evrak imzasız olarak yüklenebilir.

Başvuruları Bölüm Bakanlığı tarafından uygun görülen öğrencilerin dersleri,  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Birim Personeli tarafından SABİS sistemine işlenecektir.  

 

https://docs.google.com/forms/d/1uShTpWb93vH0OzOiXC2-iNw6VkhxW1wVfFcnngwGltI/edit adresine ogr.sakarya.edu.tr uzantılı kurumsal SABİS öğrenci e-posta hesapları üzerinden göndermeleri gerekmektedir. Dilekçelerin onay sürecinde dilekçede yer alan "gerekçe" bölümü özellikle dikkate alındığından öğrencilerin gerekçelerini belirtmesi önem arz etmektedir. 

 

 Kapatılan dersler: Kapatılan dersler 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ilan edilecektir.  

 

 Başvuru Sayfası 1 Temmuz öğleden sonra aktif olacaktır.

 Son Başvuru günü 6 Temmuz Salı günüdür.

 

Öncelikle SABİS-Ders Programlarından talep edeceğiniz dersin açılıp açılmadığını kontrol ediniz.

https://dersprogram.sabis.sakarya.edu.tr/

 

Talepler sadece 1 sefer alınacaktır.  Bu konuda sorumluluk size aittir.

 

  Başvuru yapmış olmanız derslere yazılmış olduğunuz anlamına gelmez! 

 

NOT: SAÜ Lisans ve Önlisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği gereği 2. sınıftan 3. Sınıfa geçerken 1,80 barajı kuralı 2021-2022 Güz yarıyılından itibaren uygulanmaya başlayacağından 2. Sınıf öğrencilerimizin güz döneminde 3. Sınıftan ders alabilmeleri için “ilk dört yarıyılda almadığı, DZ dersinin olmaması ve 4. yarıyıl sonunda en az 1,80 Genel Not Ortalamasına” sahip olması gerekmektedir.