Akademik Teşvik Ödül Töreni Düzenlendi

Fakültemiz tarafından 20/02/2019 tarihinde,  Saat 13.00’ da akademik teşvik kriterlerine göre bilimsel araştırma, ulusal ve uluslararası yayınlarla Üniversitemize katkı sağlayan öğretim elemanları için ''Akademik Teşvik Ödül Töreni'' düzenlendi.

Konuşmaların ardından, Bölümlerden en yüksek Akademik Teşvik Puanı alan Öğretim Elemanları olarak İktisat Bölümü’nden Prof. Dr. Aziz KUTLAR, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden Doç. Dr. Emel İSLAMOĞLU, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Doç. Dr. İsmail Numan TELCİ, Maliye Bölümü’nden Doç. Dr. Furkan BEŞEL, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Nebi MİŞ, Ekonometri Bölümü’nden Arş. Gör.Mücahit AYDIN’a bilimsel anlamda son bir yılda gösterdikleri performanstan ötürü ödül verildi.

Kokteyl ile açılışı yapılan törene Fakültemiz Dekan, Dekan Yardımcıları ve öğretim elemanları katılım gösterdi.