Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’a, Fahri Doktora Unvanı Verildi

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a, Fahri Doktora Unvanı Verildi

Üniversitemiz tarafından, 26 Kasım 2015 günü düzenlenen törenle, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a, Toplumsal Barışa yaptığı katkılardan dolayı Sosyal Bilimler alanında fahri doktora unvanı verildi.

Törenin Açılış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Hamza Al gerçekleştirdi. Prof. Dr Hamza Al  ünvan hakkında; " Sakarya Üniversitesi Senatosu olarak şunun bilinmesini isteriz ki, verilen Fahri Doktora, Türk-İş Başkanı Sayın Ergün Atalay’ın şahsında, "emekten", "haktan", "halktan", "barıştan", "demokrasiden", "özgürlüklerden", "birlikten", "verimlilikten", "kalkınmadan" yana tavır aldığımızın ifadesidir." şeklinde konuştu.

Ayrıca törene; Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, sendika temsilcileri ve üyeleri katıldı. Başkan Ergün Atalay'a fahri doktora belgesini Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas takdim etti.

Törenin videosu için :